Om oss

Lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenad

Vår byggfirma har funnits i drygt 25 år men många av oss som arbetar här har jobbat i byggbranschen längre än så. Den praktiska erfarenheten man får av att vara med på flertalet byggprojekt är oersättlig och hjälper till att få de projekt vi åtar oss att lyckas. Dock förlitar vi oss inte bara på gammal kunskap utan fortbildar oss löpande i allt ifrån miljötänk till säkerhet.

På vägen har vi träffat några av stans duktigaste hantverkare och vi är stolta över att de nu ingår i vår sammansvetsade team som utför totalentreprenad och lokalanpassning.

Vill du anpassa din lokal till en ny verksamhet eller har ett annat byggprojekt förestående? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kunden i fokus hos oss

Vi vill kunna erbjuda kundservice i toppklass och tror att första steget dit är kommunikation. När du anlitar oss så får du en kontaktperson som håller ordning på- och leder ditt projekt. Din kontaktperson är lätt att nå så att du snabbt kan få svar på de frågor du har gällande den renovering, lokalanpassning eller ombyggnation som vi gör för dig.

Självklart har vi ansvarsförsäkring. Det är en trygghet för både oss och dig i de fall där en olycka händer. Vi har även F-skatt så du kan göra ROT-avdrag.

Om du har några frågor eller vill anlita vår byggfirma är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt formulär så hör vi av oss!

Vår jord – allas ansvar

Miljön är mycket viktig för oss och därför har vi utformat en egen miljöpolicy. I vårt dagliga arbete jobbar vi förebyggande med att minska vårt klimatavtryck och har en dialog med våra leverantörer och kunder för att göra hållbara och bra miljöval. Vi följer självklart de regler och lagar som redan finns gällande bygg och byggavfall men vi arbetar även med återbruk och återvinning så mycket som möjligt.

Vi försöker minska och effektivisera våra transporter och resor och hoppas kunna byta till ett mer klimatvänligt transportmedel med tiden. Kontinuerligt utvärderar vi vårt miljöarbete, vi vill bli bättre på att arbeta med miljövänligt. På lång sikt hoppas vi att vårt miljöarbete kan inspirera och leda till en hållbar utveckling av byggbranschen i vårt samhälle.

Din partner i Göteborg